Danmarks Tekniske Universitet kort

Anker Engelunds Vej 1, Stampen, Region Hovedstaden, Danmark

Danmarks Tekniske Universitet (DTU) er beliggende i Kongens Lyngby, en forstad til København. Universitetet er placeret cirka 12 kilometer nord for Københavns centrum, hvilket gør det lettilgængeligt både med bil og offentlig transport.

På kortet kan du se universitetets campus, som er spredt ud over et stort område, omgivet af grønne områder. DTU’s placering i Kongens Lyngby betyder, at studerende og medarbejdere kan nyde fordelene ved at være tæt på både storbyen og naturen.

DTU blev grundlagt i 1829 af Hans Christian Ørsted, og det er i dag et af Europas førende tekniske universiteter. Universitetet er kendt for sin forskning, innovation og uddannelse inden for teknik og naturvidenskab.

Medlemskabet af Eurotech Universities netværket understreger DTU’s internationale orientering og engagement i at arbejde sammen med andre førende tekniske universiteter i Europa for at fremme teknologi og innovation.

Hvis du ønsker at besøge DTU, kan du bruge kortet til at planlægge din rute og finde den mest bekvemme transportmulighed. Universitetets campus er godt forbundet til resten af København og omegn, og der er flere buslinjer og togstationer i nærheden, der gør det let at komme til og fra DTU.