Københavns Universitet kort

Københavns Universitet er Danmarks ældste og største universitet, og dets forskellige fakulteter og afdelinger er spredt ud over forskellige campusser i København.

City Campus: Her finder du Det Humanistiske Fakultet samt en del af universitetets administration. Campus ligger centralt i København, tæt på Nørreport Station, hvilket gør det nemt at komme til og fra med offentlig transport. Området er rigt på kulturelle tilbud og historiske seværdigheder.

Frederiksberg Campus: På dette campus er Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet placeret. Campusset ligger i Frederiksberg, en grøn og rolig bydel, men alligevel meget tæt på byens pulserende liv.

North Campus: Her har Det Naturvidenskabelige Fakultet og Niels Bohr Instituttet deres hjem. North Campus er beliggende i bydelen Nørrebro, tæt på Universitetsparken, hvor studerende og besøgende kan nyde de grønne områder.

South Campus: På South Campus finder du Det Juridiske Fakultet og Det Teologiske Fakultet. Campus ligger i Amager, tæt på Islands Brygge og med gode forbindelser til resten af byen.